Vil Du Ha Råd Om Kosmetisk Kirurgi? Prøv Disse Tipsene!

Du må lære deg alle risikoene og komplikasjonene før du godtar kosmetisk kirurgi. Sørg for at du vet hvorfor du vil gjøre prosedyren. Fortsett å lese for å maksimere opplevelsen din.

Hvis du allerede har bestemt deg for en eller annen operasjon, og den snart kommer, er det noen forberedelser du må gjøre. En av de viktigste tingene du bør vurdere er ditt pre-op diett. Du vil unngå å gå opp eller miste for mye vekt i denne perioden, da det kan endre ting for legen din.

Ikke vær for flau over å spørre kosmetisk kirurg om noe du vil vite om. Selv om det høres ut som det kan være latterlig. Å ha kirurgi er en veldig alvorlig avtale. Du bør ikke gå gjennom det hvis du ikke forstår hva som er involvert i alle aspekter av operasjonen.

Finn ut hvor lang tid det vil ta deg å komme deg etter operasjonen. Spør om hvor mye smerte du kan forvente. Kanskje du bør ta smertestillende, eller planlegge å tilbringe noen dager i sengen etter operasjonen. Gjør alle nødvendige ordninger før du går til kirurgi hvis du forventer langvarig utvinning.

Forsikre deg om at resultatene du vil oppnå fra en kosmetisk prosedyre, er realistiske, og ikke basert på å oppnå Hollywood-perfeksjon med røde løperen. Det er ikke alltid garantier med plastisk kirurgi. Selv med den beste legen og omsorgen, får du kanskje ikke det nøyaktige resultatet du hadde håpet på.

Det er veldig viktig å velge en kosmetisk kirurg som har riktig sertifisering, for å utføre prosedyrene du søker å få. Mange leger som er uerfarne i hvilken type tjeneste du vil tilby tjenestene dine til deg. Hvis du går med en lege som ikke har erfaring, risikerer du at prosedyren ikke går bra.

Når folk hører ordet kosmetisk kirurgi, tenker de fleste på ting som brystforbedringer eller ansiktsløftninger. Det er en annen type kosmetisk kirurgi som er spesielt gunstig for kvinner som har led av brystkreft. Rekonstruktiv kirurgi utføres for å lindre noe av den mentale kvalen som er forbundet med en mastektomi.

Det er en god idé å gjøre undersøkelser og ta deg tid til å se på hva forskjellige kirurger tar betalt for samme prosedyre. Noen vil tilby prismatching; du må imidlertid sørge for at legene fikk samme opplæring og har lignende ferdigheter. Hvis du finner det, tilbyr noen sammenlignbare lavere priser enn din valgte kirurg, snakk om det med ham eller henne for å se om de vil senke prisen.

Sørg for å stille mange spørsmål om hvor lang tid det vil ta utvinning og hva som vil være nødvendig for ettervern. Noen prosedyrer krever en lengre periode med hvile og restitusjon før du kan gjenoppta normale aktiviteter. Finn ut hvor mye rekreasjonstid du kan forvente, slik at du ikke vil gjøre for mye for tidlig.

Å ha kosmetisk kirurgi er en stor beslutning i livet ditt, og det er noe som bør tas på alvor. Du må vurdere komplikasjonene og andre risikoer som kan oppstå og veie dem mot de potensielle positive resultatene av selve operasjonen. Husk disse ideene for å velge med omhu.